Maandag naar Stockholm
Door: Jolijn
Blijf op de hoogte en volg Jolijn
16 Oktober 2009 | Nederland, Eindhoven
Ik ben namelijk spreker op het 6th European Conference on Violence in Clinical Psychiatry (http://www.oudconsultancy.nl/stockholm/ecvcp/Invitation.html)
Op 22 oktober 2009 zal ik in Stockholm een presentatie/workshop verzorgen over dwangmedicatie en zelfmedicatie, onder de noemer “Psychiatry in the age of neuroscience: the impact on clinical practice and lives of patients”
Zie het volledige artikel op http://www.springerlink.com/content/x801v44w4555h564/
Dit artikel is door een wetenschappelijk comite geselecteerd voor het programma van de 6th European Conference on Violence in Clinical Psychiatry. Ik zal het clientenperspectief uitdragen te midden van vele zorgprofessionals.
Ik ben erg trots. Mijn reis en mijn hotel worden betaald, en de entree van het congres ook. Ook ga ik na afloop van het congres, op 24 oktober, naar een concert van Muse in Stockholm (als het kaartje dat via internet besteld is op tijd binnen is). Spannend allemaal.
Ik heb er echt zin in!